?blogy?

Je to sice neuvěřitelné, ale dneska jsem nabyl dojmu, že blog podobný tomuto má úplně každý…

 

…co je ještě zajímavější, tak že už se i málokdo snaží odlišovat od mého nápadu a všechno jsou to vpodstatě kopie.

Mimochodem na blogu Noiry jsem dnes zaznamenal povedený článek o místnosti Wicca na Xchatu. Autorem je Dragon of Celts.

Nedávno jsem tam byl a opět se ptal, jak kdo prožil Ostaru. Po chvíli mě napdalo tu místnost nepopisovat jako „U tří košťat“, ale „U třech mlčících a jednoho slabomyslného“. Opět nikdo z přítomných netušil, o čem hovořím. Mám takový pocit, jako by slovo Wicca dostávalo nějaký nový netušený rozměr. Možná, že to slovo ve skutečnosti znamená čtení stránek o čarodějnictví a navštěvování xchatu. Napíšu dnes Farrarovým, ať si laskavě opraví knihy. Tady v Čechách už jsme dávno někde jinde!

 

 

 

17 odpovědí na “?blogy?”

  1. Farrarovi..…psali první vydání ještě v letech, kdy Internet nebyl dostupný a tudíž tyto hrozné nešvary nebyly aktuální.
    Bucklandovo "dopisování si s členy kultu" ve mě vyvolalo až nostalgický a melancholický záchvěv. Dneska mají wiccani Amazon, zásilkové obchody a Witchvox, ale kde není duch, tam ani hmota nepomůže, jak jsme se přesvědčili na vlastní kůži..
    Wicca podle mě znamená = "hmm…to je něco vo čarodějnictví = hmm, to je temný…= čarovat je vzrušující! Chci být čarodějka (seriál Čarodějky) = je to super tajemná imidž holky na mě budou koukat = zní to exoticky = znám super stránky s kouzlama…. a tak dále až do chvíle, než se rozhodneš vzít athame a jít si na někom udělat sakra špatnou karmu:-) !

  2. Mimochodem, nabízím stále upravit ti šablonu jak jen budeš chtít, stačil by malý prvek na odlišení a oživení, teďka jsem pochytila si 10 nových blogů s tímhle vzhledem!
    Nechceš nějakou wiccanskou "blinkie" nebo "bumper sticker"? Budeme se muset značkovat autorizovaným obrázkem, abychom poznali pravé blogy od nepravých…:)

  3. :-)))Ad blogy – veeelmi přesné. :))

    Ad místnost Wicca na xchatu – tohle téma propírané ze všech stran začíná být silně komické. 🙂 Myslím, že každý si svůj názor udělá sám…

    Každopádně – pokud bych si s tebou chtěla popovídat (netvrdím, že jsem vždy hovorná a nikdy slabomyslná, ale přesto ;)) ), kde tě mohu zastihnout?

    Krásné dny!

    Linet

  4. Já už jsem svůj názor vyjádřil, takže nemusím nic doplňovat. Ach ano, blog-ted´má snad každý, ten můj už patří k těm zaběhnutějším. Rozhoděn bymě zajímlo, jak si jejich blogy povedou…

  5. čau (zdravím!)
    Normálně jsem přišla na to, že všechno, co naúpíšu budu muset ještě v závorkách upřesňovat, jedině tak se dá dopracovat k tomu, aby tě lidé začali malinko chápat (nic než blábol, vůbec si toho nevšímej). Jo blogy.. člověče co se vůbec divíš? Musejí být in a cool 😀 ne? (trochu žert, trochu vážně)
    Ha. Ještě jsem chtěla.. ti napsat maila nebo nechat vzkaz na kluby, ale nenapíšu (protože jsem teď tady a tak už to rovnou vyřídím teď)
    V sobotu jsem byla v Praze na srazu oné xwiccanské místnosti. Spoustu lidí mě tam překvapilo. Někteří kladně, někteří negativně. Až budeš příště rozesílat pozvánky, please pošli mi seznam lidí z chatu, kterým to pošleš, ráda bych ti na ně řekla s vůj názor. (to bylo myšleno vážně, ale ostatní, co tyhle blebty čtete to berte s nadhledem..) Také bych o tom chtěla mít nějaký přehled.. a ehm jsitotu dodržování "jazyk za zuby" (pokud nerozumíš, tak písni a já upřesním). Zatím pa, nemám moc času.
    A zdravím Dragona, čau kluku 😀

  6. OUTjo a ještě jsem zjistila, že jsem out a už se z toho asi nevyhrabu.. jednak nemám blog a jednak nosím černý hadry, což je podle nynějších dívčích časopisů nepřpustné.. 😀

  7. Jo a ještě.. chci říct, že jsem dneska upovídaná až to bolí a mám skvělou náladu! Proč? Utekla jsem dneska ze školy.. 😀 víte někdo jestli je to out nebo cool? 😀
    Zahrádko a jaká vlastně byla vaše Ostara? A kdy mi chlape, sakra přivezeš tu šálu! Zachvíli bude léto a to už se bez ní neobejdu!!

  8. To A co jsem poslala před chvilkou se mi nějak vymklo. Škoda Zahrádko, že jsem se netrefila na xchat, když jsi tam byl ty. Já jsem tam párkrát byla a můžu říct, že se jako "nováček" v té zaběhlé skupince moc nechytáte. Ostaru jsem oslavila doma, tiše a sama. Jako všechny ostatní svátky a úplňky.
    Blogy jsou fajn, když si nemůžeš popovídat na xchatu, tak alespoň takto zprostředkovaně. Af

  9. BlogyJj, dnes má každej blog, já ho mám teda hlavně, abych si zapamatoval sraz a moc ho neaktualizuji(zatím vůbec), ale vzhled mám naštěstí(?) jinej, takže to pak tolik nesplývá:-)

  10. Mala technickaNevim zda klame pamet a nebo neuspokojivost odpovedi ktere se vam na xchatu dostavaji ale na vami polozenou otazku odpovedeli dva mozna tri lide a ja byl jednim znich Ze ostara je svatek jarno rovnodenosti. Kratce a strucne jelikoz pri tom pracuji nemel jsem cas na delsi odpoved a pokud jde o druhou osubku co odpovidala tak to byla myslim Carol a ta s nejvetsi pravdepodobnosti nic vic nevedela…
    Aloha Telchar.

  11. DoplneniJak bych to jen rekl.V dobe kdy vetsina z nas nema cas delat stranky klasicke tak je blog jasna volba.
    Zahrado uprimne se divim ze se temahle prkotinama zabyvas.
    Preju ti krasny den 🙂

  12. PrkotinyOd toho mám přece tenhle úchylnej deníček, abych se v něm zabýval prkotinama. 🙂

    Btw. Telchare, v tom příspěvku jsem myslím referoval k jiné návštěvě, kdy se se mnou vůbec nikdo nebavil.

    Je ale možný, že jsem se tam prostě jako nováček nechytal, jak psala Afelandra, kdo ví… 🙂

  13. reMno pokud se pletu jelikoz i to je mozne tak to mohl bejt elijah a nebo benghi proste kazdopadne tam nekdo polozil tuto otazku a reakce na ni byla…
    Pokud neslo o vas tak to pardon. I ja jsem jen clovek. Aloha Telchar.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *