Beltain

Všem Vám přeju krásný prožití svátku Beltain! Hezky to oslavte, tančete, bavte se a radujte se! Už se nemůžu dočkat zítřejšího večera. 🙂

13 odpovědí na “Beltain”

  1. Beltain:-)Mno já Beltain strávil v kapli, bližší informace dám možná do svého blogu(né hned, chvilku to potrvá), nebo zodpovím na chatu;-) Překvapivě jsem si ho skvěle užil.

  2. Ha a já se právě vrátila z Náměště. Hustý! Jsem spocená, špinavá, mám nohy černé jak vrána od toho jak jsme bosky tančili do rytmu keltských skupin, obličej pozdoben černými spirálami a dalšími klikiháky a mám hlad jako vlčice!
    A také posílám do Phy pozdrav mé začarované šále a uřknutým šamponům.. Jak an nový rok, tak po celý rok, že? Grrr.. už u vás silvestra nikdy neslavím.
    🙂
    Cauuu!Wooouuu!
    Jo a příště až budete Barako a spol odjíždět, tak počkejte než si vás najdeme sami.. To samé platí pro jihlavskou část. Pusu všem.

  3. Pro NimMoc se omlouváme, ale hledaly jsme tě tam hodinu (nepřeháním) a nenašly 🙁 P.S: 14 dní nikam nemůžu, takže ten "náš" Beltan asi neoslavím 🙁

  4. Jojoooo NimlothNohy nemam jako vrána, ale jako konve… Jsem úplně hotová a nastydlá, ale bylo to supeeeeeeeeer!!! ;o)

  5. 😀 Lithin?Lithin? Jakto, že 14 dnů nikam nemůžeš? To snad ne.. uuhh.. tak tě mám ve středu unést ze školy nebo jak?
    A Eva?

  6. hehe cerne je slabe slovo ja ty nohy nemuzu vydrhnout jeste ted faktem je ze z toho travniku ktere bylo pred podiem moc nezbylo:-)))))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *